inscrie acum site-ul tau in directorul web pfl.ro

Reviste si televiziune

Curs valutar
Posturi radio
Programe TV
Publicatii saptamanale
Stiri
Ziare

Adauga site in categoria Reviste si televiziune

Site-uri inscrise in categoria Reviste si televiziune

Nu exista site-uri direct inscrise in aceasta categorie. Incearca o subcategorie din cele de mai sus.

Meniu principal

Acasa
Adauga site in categoria Reviste si televiziune
Site-uri noi
Ultimele propuse (in aprobare)
Contact

Cauta in director


Informatii director

Oricine a cautat informatii pe internet, si oricine a intampinat greutati cateodata in a gasi informatia de care avem nevoie. Directoarele web ofera o alternativa mai “primitiva” dar in anumite cazuri mai eficienta de a gasi site-urile si informatiile de care aveti nevoie. Spre deosebire de un motor de cautare care foloseste cuvinte cheie pentru a gasi informatii pe intregul internet care il are indexat, directorul web iti va afisa in fata o lista cu colectii de URL-uri. In aceste colectii veti gasi alte sub-categorii si in acestea, altele, pana ajungeti sa aveti o mica lista de site-uri pe care le-ati filtrat alegand doar domeniile care va preocupau mai mult. Directoarele web se mai disting de motoarele de cautare si dupa urmatoarele:
site-urile web sunt selectate de editori;
directoarele web pun accent pe selectarea celor mai bune site-uri, in loc sa le adauge pe toate, cum sunt indexate paginile web ale motoarelor de cautare;
sunt bune atunci cand nu stii cu exactitate ceea ce cauti. Sa zicem ca ai nevoie de agentii de turism, sau cinemauri, si atunci intri in director si vezi o lista cu acestea.

Statistici

10
136
972
14
809
0
: 1763
: 19
: 7
: 5
: 0
: 1
: 0
: 0
: 0
: 0
: 0

Recomandari